Новини

WOW SHOW FEST: чому варто піти на фестиваль вже цієї суботи

16 Лютого 2018 1 335

Завтра та в неділю, відповідно 17-18 лютого у ПАДІЮН пройде фестиваль WOW SHOW FEST. Його організатори розповіли, чим він особливий та чому не можна ні в якому разі пропустити таке видовище.

— Розкажіть про фестиваль. Чим він особливий?

— Фестиваль WOW SHOW FEST — це творчий простір, де можна навчитись новому, показати себе, виграти цінні призи та насолодитись неперевершеною роботою професійних артистів на гала-шоу. Для артистів усіх жанрів буде можливість підвищити свій кваліфікаційний рівень на майстер-класах від майстрів міжнародного рівня, взяти участь у конкурсній програмі за цінні призи та, у разі перемоги, виступити на одній сцені з запрошеними гостями та суддями на гала-шоу.

Особливість конкурсної програми у тому, що брати участь може будь-який жанр, від ораторського до циркового мистецтва і основним критерієм оцінки буде WOW-ефект, а завданням — вразити суддів своїм виступом. Ще однією особливістю є театралізоване гала-шоу за участі артистів проекту "Україна має талант", музикантів, танцівників, гімнастів, акробатів, циркових та артистів оригінального жанру, що розкажуть мовою тіла і танцю історію про незабутні сноведіння 18 лютого о 19:00 в Падіюні.

— Яка програма чекає на глядачів?

17 лютого відбуватимуться майстер-класи, з 19:00 по 21:00 — конкурсна програма, батли та відкрита сцена (вхід вільний). 22:00- факельна екскурсія містом Ужгород (вхід вільний).

18 лютого з 10:00 по 18:30 — майстер-класи. 19:00-21:00 — гала-шоу (вхід за квитками). 22:00 afterparty для учасників.

— Як довго ви працювали над організацією та з яких міст приїдуть учасники?

— Організацією займаємось цілодобово протягом останніх двох-трьох місяців. Але ідея з’явилась ще років п’ять тому і увесь цей час чекала на можливість та готовність до реалізації. Фестиваль перший та вже має статус міжнародного. Учасники з’їдуться як з усієї України, так і з-за кордону, один з гостей взагалі з Єгипту. Однією з цілей фестивалю є знайомство з техніками та шоу різних країн та національностей.

— Де і як можна придбати квитки?

— Передпродаж квитків (до 16.02 включно) на гала-шоу в книгарні "Кобзар" на пл. Корятовича 1. Вартість передпродажу — 150 грн. Також можна придбати в день фестивалю на вході у ПАДІЮНі. А щоб відвідати усю фестивальну програму як учасник — звертатись за тел. 066-348-70-94.

Varosh

0 #