kmbs idea days “Стратегічне лідерство: запуск змін в компанії”

– Успішність запуску змін в компанії залежить від трьох речей – це життєздатність ідеї, що лежить в основі; дизайн процесу її втілення; культура впровадження тих самих змін. Система пручається змінам, і це природно. Від спроможності архітектора змін працювати з опором – не боротися з ним, а використовувати його енергію і направляти в конструктивному руслі, залежить успіх змін в принципі, – кажуть організатори події.

Якими є принципи "написання" сценарію втілення змін та на чому фокусуватися під час його реалізації при взаємодії з командою?

Ключові питання:

А якщо ви шукаєте шляхи професійного та особистого розвитку, відчуваєте потребу в якісних змінах та замислюєтесь над отриманням системної бізнес-освіти, запрошуємо вас на зустріч з kmbs. Формат зустрічі: неформальне спілкування за чашкою кави. Деталі та реєстрація тут.


ВОЛОДИМИР ПАВЕЛКО, викладач

Володимир має досвід проведення змін як в ролі керівника організації, так і в ролі зовнішнього експерта. 2010-2015 рік був директором МВА-програм Києво-Могилянської бізнес-школи, з вересня 2015 відповідає за розвиток міжнародної співпраці kmbs.

Навчався в Інституті міжнародних відносин IBR Steinbeis University Berlin; IMTA Bled School of Management, Slovenia; Adizes Institute, USA.

Більше 10-ти років працював в банківській індустрії, пройшовши шлях від менеджера фронт-офісу до керівника банку. В середині 90-х працював в країнах Європи та Північної Америки. Викладає курси з Лідерства та Управління змінами.

0 #