Семінар з хатха-йоги для здорової спини

В Ужгороді пройде семінар по оздоровленюю спини з київським інструктором йоги Миколою Височанським, визнаним експертом з корекції хребта, автором власної методики по оздоровленню спини "Сильних хребет", автором книги "Йога для спини", авторських оздоровчих курсів для зміцнення спини та здоров’я загалом. Власник йоги-студії в Києві. Микола має понад 20-річний досвід викладання йоги, а за його методами вилікувалися тисячі людей.

– 13 років тому я надірвав спину, утворилися дві міжхребетні грижі. Прокидаючись відчував біль, засинаючи – теж. Я ледь не став інвалідом. На щастя, мені вистачило розуму і волі взяти себе в руки. Але ж могло бути все зовсім інакше: 2-3 операції, тривале і непродуктивне лікування, посилення проблеми і скорочення тривалості життя на 15-20 років, – ділиться своїм досвідом автор лікувальної методики.

Микола поєднує свій досвід у йозі з техніками масажу – тайського, традиційного та мануального. Методика полягає в тому, що ви самі вчитеся розпізнавати біль та напруження у мязах і за допомогою технік та прийомів звільнятись від нього.

– На семінарі ви навчитесь знімати м’язове перенапруження після фізичних або психологічних навантажень, слабкість м’язів грудної клітки і живота через тривале положення сидячи під час роботи, порушення стану суглобів верхніх і нижніх кінцівок, проблеми в шийному, грудному і поперековому відділах хребта, подинокі або множинні міжхребетні грижі, – розповідають організатори події.

Реєстрація за телефоном 050 714 70 70 (Тетяна).

Вартість участі у групових заняття – 150 грн з особи. (За реєстрації до 27-го квітня – 100 грн). Індивідуальні заняття – 250 грн.

0 #