Ідеї

Раннє бронювання в Ужгороді: кращий відпочинок за розумною ціною

17 Жовтня 2018 2 193

Раннє бронювання турів стає популярнішим в Ужгороді. Туристи заздалегідь планують свою відпустку, відтак отримують кращі пропозиції за вигідною вартістю.

Які переваги цієї опції, як це відбувається у нашому місті – розповідають в турагентстві “Фарватер тревел”.

Ми також записали кілька історій туристів – про їхній досвід організації відпустки.


Як це працює


“Раннє бронювання” діє за такою системою: швидше замовляєте тур – маєте більший вибір готелів і гарантовано нижчу вартість поїздки. У сезон залишається менше цікавих варіантів готелів і коштують вони значно дорожче.


Ціна


Знижку “раннього бронювання” надає виключно готель. Якщо купуєте пакетний тур з авіаперельотом, то заощаджуєте на вартості проживання, однак квиток на літак оплачуєте цілком.

Акційна ціна готелю починається від -50% і поступово зменшується до -15-20%.


Оплата


Ви можете одразу оплатити свій відпочинок або частинами, останню слід внести за 14-30 днів до мандрівки. Погодьтеся, це дуже зручно, адже можна оптимально розподілити свій бюджет.


Безкоштовне скасування туру


Якщо обставини не дозволяють їхати у відпустку, то щонайменше за місяць до виїзду можна відмінити тур зі 100% поверненням суми. Більшість операторів лояльні у цьому випадку, деталі уточнюйте при бронюванні.


Як це відбувалося в Ужгороді на початку 2018 року


У туристичному агентстві “Фарватер тревел” зазначають: раннє бронювання стрімко стає популярним.

«Два роки тому такою послугою користувалися 10% клієнтів, рік тому – 20%, а цьогоріч 30% наших туристів забронювали путівки за акцією “Раннє бронювання”. І це дуже високий показник. Якщо раніше вважалося, що “гарячий сезон” в агентстві – друга половина весни, літо й початок осені, то цього року у січні й лютому був чималий ажіотаж, навіть з чергами», – каже Тетяна Бокоч, виконавчий директор “Фарватер тревел”.

Звісно, якщо знижка 50% і вибір широкий, то чому не організувати відпустку задовго до літа? До слова, туристи бронювали тури і через новий online-сервіс Фарватеру: https://farvater.travel/. Уже в січні-лютому вони спланували відпочинок на літо і навіть осінь.

На початку 2018 року наші мандрівники придбали найбільше турів до Туреччини, далі йде Греція, а трійку лідерів закриває Іспанія.

До речі, дуже часто закарпатці їдуть на відпочинок на авто. У ту ж Грецію, Хорватію чи Болгарію родині з чотирьох чоловік буде комфортніше і економніше поїхати на машині, аніж оплачувати переліт для усієї родини.

Цікавий факт. До слова, більшість готелів вигідніше замовляти у турагентстві, аніж на тому ж Booking, ціна виходить нижчою.


Старт “раннього бронювання” зимових турів


Літо завершилося, а “раннє бронювання” зимових напрямків триває. Так, взимку найвигідніше купувати літні тури, а влітку й восени – зимові. У грудні-січні-лютому ужгородці найчастіше замовляють путівки на літо в Туреччину, Грецію, Іспанію, Болгарію, Кіпр, Туніс. А вже влітку й восени обирають мандри на зимові канікули – в Єгипет, ОАЕ, Таїланд, Домініканку, Шрі-Ланку, Мальдіви. Особливо вигідно купувати завчасно новорічні й лижні поїздки.

«Наші туристи активно бронюють зимові напрямки, новорічні автобусні тури та лижні катання. Багато охочих відпочити за розумною ціною в улюблених країнах. Досвідчені туристи вже тепер спланували свою зимову відпустку: комусь до душі Альпи, Татри, а дехто надає перевагу пляжному релаксу. До прикладу, в серпні ми бронювали Мальдіви на грудень та подорож країнами Азії. Багато клієнтів вже спланували зустріч Нового року в європейських столицях, а також зимові канікули в теплих краях», – додає Тетяна.


Чотири історії


“Раннє бронювання” – це типова європейська практика завчасної організації відпустки. Уже в січні ви маєте картину свого літа, а восени — план на зиму, обрали хороший готель за гарну ціну, тож можна спокійно займатися своїми справами, адже питання відпочинку належно вирішено.

Четверо клієнтів “Фарватер тревел” поділилися власним досвідом бронювання літніх турів за акцією “раннього бронювання”.


Альона Надь. Болгарія

«Ми вже вдруге придбали тур за “раннім бронюванням”. Це дуже зручно. Чому? Бо можна одразу оплатити або ж внести 25 % авансу, а потім поступово – решту суми. Цього року, у січні ми замовили путівку у Болгарію, запросили з собою друзів, поїхали разом і ми всі задоволені.

Я і в подальшому хочу купувати тури за “раннім бронюванням”, навіть готова йти в турагенцію і в листопаді, і в грудні. Наступного разу приведемо з собою ще чотири родини і поїдемо великою компанією.

Ми любимо Болгарію, два роки поспіль відпочивали у Несебрі, у “Park Hotel Oasis”, а наступного року для різноманіття плануємо обрати інший готель».


Ірина Фоміна. Італія

«Я і раніше користувалася такою послугою, часто замовляла тури в Туреччину. Одного разу не встигла придбати путівку за цією акцією, тож у результаті вартість була значно вищою.

Як на мене, “раннє бронювання” – це дуже зручно, адже виграєш у ціні. Цього року, у січні замовила тур в Італію, на озеро Комо. Відпочинок в Італії є недешевим, тому якраз дуже в нагоді опція “раннього бронювання”.

Я і надалі планую користуватися такою можливістю».


Олена Павловська, Туніс

«Цього літа ми відпочивали в Тунісі. Тур забронювали у травні, в останні дні перед закінченням акції “раннього бронювання”. І ми не прогадали, адже відпочили в одному з найкращих п’ятизіркових готелів за ціною тризіркового. Вже у червні путівка до цього ж готелю коштувала майже вдвічі більше!

Наступного року придбаю путівку за такою ж системою».


Світлана Майор, Туреччина

«Наші друзі постійно подорожують за “раннім бронюванням”, уже восени вони обирають варіанти відпочинку. Порадили і нам так зробити. У січні ми звернулися у Фарватер і замовили путівку у Туреччину, в Аланію. Ми справді заощадили на вартості, відтак після Туреччини ще поїхали у Хорватію. Якби купували тур у сезон, то заплатили би за одну подорож стільки, скільки за дві разом. Хочемо й надалі так організовувати відпочинок і вже в грудні плануємо йти обирати поїздку на літо».


Плануйте відпустку вже!

Спекотне літо закінчилося, а кольорова осінь дарує оксамитовий сезон і пропонує безліч варіантів продовжити літо на морях чи в екскурсійних мандрах.

Нагадаємо, вже діє акція “раннє бронювання” на осінь-зиму 2018-2019 рр.

Годі зволікати, поспішайте придбати свій кращий відпочинок за вигідною ціною у “Фарватер тревел”!


Читайте також:


Стежте за туристичними новинами:

farvater.travelFacebookInstagramTelegram.


Для вашого комфорту в Ужгороді працюють 3 офіси:

На правах реклами

Текст: Евеліна Гурницька

0 #