Життя

La provence: затишна атмосфера та смачна кухня

16 Грудня 2016 4 487

Хороша атмосфера, смачна кухня, домашня випічка, запашна кава, а також розташування в центральній частині міста, і при цьому, неймовірна краса набережної навколо – роблять La provence дуже затишним та домашнім закладом.

Тут щотижня проводять дитячі майстер-класи. А також святкують дитячі та дорослі дні народження, невеличкі весілля. А в новорічно-різдвяні свята запрошують на свято Миколая та запальні корпоративи.

– У нашому меню страви європейської та закарпатської кухні. Закарпатські улюблені – банош з бринзою, домашня гурка, бограч з домашніми галушками, човлент, лоці печеня та багато овочевих салатів. Намагаємося готувати все з натуральних продуктів. Свіжа домашня випічка: яблучний пиріг, творожна запіканка, як в дитинстві, а також великий вибір млинців, – кажуть у закладі.

18 грудня о 15:00 у La provence розпочнуть відзнячати День святого Миколая. На маленьких гостей чакатимуть майстер-класи на 3-4 локаціях, спілкування з Миколаєм та солодкі подарунки. Попередня реєстрація за телефоном 066 255 7388.

Також у La provence запрошують на новорічні корпоративи. У закладі є 3 зали – на 8-10, 12-15 і на 50 чоловік, а також окрема зала для танців.


Контакти:

Varosh

На правах реклами

0 #