Новини

МАНТОР презентував нову пісню під назвою “Амазонка”

21 Грудня 2017 1 573

20 грудня відбулася прем’єра пісні гурту "МАНТОР".

– Амазонка це образ самодостатньої жінки, яка завойовує все на своєму шляху. Учасники гурту використовують цей сюжет у своїй композиції, та осучаснюють його і пісня набирає особливого сенсу. У пісні жінка – амазонка завойовує чоловіка, який готовий заради неї на все, – кажуть у гурті.

У треку поєднується яскравий, драйвовий вокал Віктора (Тор) та мелодійні гітарні рифи Романа (Ман). Музику та слова написав Роман Палінчак.

Послухати пісню можна тут.

Інформація про гурт:

МАНТОР – вокал Віктор Свириденко, гітара Палінчак Роман, барабани Балаж Артем, бас Данко Слава. Гурт розпочав своє існування 2003 під назвою "Новий Погляд" та записав два альбоми, і відзняли кліп на пісню "Він нас всіх чекає". Один з альбомів під назвою "MAMA MIA" вийшов офіційно тиражем 1000 шт. Саме з ним гурт виступав у Харкові на фестивалі "Муз острів", де отримав перемогу у своїй номінації. Другий альбом був записаний та офіційно з деяких причин не вийшов, після тривалої паузи вокаліст ВІКТОР (ТОР) та гітарист РОМАН (МАН) – відновили свою діяльність, та дали гурту нову назву «МАНТОР». Нещодавно гурт записав студійну роботу на пісню "Колискові" та "Катерино" – за підтримки Віктора Янцо "РОКАШ".

0 #