Новини

Ужгород та Мукачево потрапили у топ-список місць, які радить відвідати в Україні CNN

9 Травня 2017 2 054

Сьогодні на сторінках відомого американського видання, яке давно уже стало глобальним медіа, з’явилася редакційна публікація у розділі Travel Insider про найкращі місця в Україні, які на думку CNN слід обов’язково відвідати будь кому.

У топ-11 місць є із Закарпаття. Це найбільші міста області – Мукачево та Ужгород. Окрім них до рейтингу потрапили також Львів, Чернівці, Софіївський парк в Умані, Київ, який зараз приймає Євробачення, Переяслав-Хмельницький, Харків, Чернігів, Одеса та Кам’янець-Подільський.

Описуючи Мукачево CNN згадує архітектуру часів Австро-Угорської імперії та величний замок Паланок, а також розповідає про місто, як зручну точку для подальших подорожей у Карпати – до озера Синевир та водоспаду Шипіт.

Описуючи Ужгород CNN згадує про архітектуру чехословацького періоду та близькість до кордону з Словаччиною та іншими країнами центральної Європи.

У якості туристичних родзинок Мукачева та Ужгорода CNN згадує про кондитерський дім Bondarenko та кондитерську Валентина Штефаньо.

Також у фотогалереї публікації редакція додала світлини та згадки про Долину нарцисів, село Лазещина та гуцульську культуру та обсерваторію Білий Слон у Карпатах

Varosh

0 #