
Вже традиційно подія відбувається в день святого Патрика.
У ресторанному комплексі "Графський двір" зібралися пивовари, аби обговорити перспективи розвитку та робочу програму співпраці на найближчий час. Ініціатором та натхненником події є відомий туризмовнавець та історик Федір Шандор, який щоразу вишуковує унікальні та якісні деталі в кожній крафтовій справі Закарпаття для її максимальної популяризації.
Родзинкою цьогорічної зустрічі стала дегустація пива "Варишське Архівне", з 12-місячною витримкою, від пивоварні "Графського двору", а також м'ясних виробів від "Смачної хатки" та Олександра Гашпара з Мукачева.
Читайте також:
- Фестиваль "Варишське пиво" у Мукачеві
- Графська пивоварня у Мукачеві: відтворюючи традиції доби Ференца Ракоці ІІ
- Справжнє закарпатське пиво: гуцульська крафтова броварня "Ципа"
- Закарпатську пивоварню "Ципа" визнано кращою в Україні
- Не тільки кава: Топ-місць, де випити пива в Ужгороді
Varosh
Коментарі: